Cautare

511 de rezultate pentru "cadouri de martisor" (3.47 secunde)
Spre deosebire de rezultatul excursiei lui Boc, vizita altor lideri europeni la Beijing s-a terminat cu semnarea unor contracte de zeci de miliarde de euro.
Dremel, unul dintre brandurile companiei Bosch, a lansat recent un indemn tuturor elevilor - "participa la Clubul de Bricolaj Dremel din scoala ta!".
Expozitia are loc in Capitala, in Piata Constitutiei, timp de 4 zile, de joi pana duminica, si va fi deschisa intre orele 10.00-20.00 (joi-sambata) si 10.00-18.00 (duminica).
ToysMall se alatura campaniei Black Friday pentru a-i ajuta pe Mos Nicolae si Mos Craciun sa-si umple din timp desagii cu cele mai dorite cadouri pentru copii, jucariile.
Lista reducerilor si a celor mai bune oferte din magazine Oficial, startul sezonului de reduceri, primul din acest an, se va da pe 15 ianuarie, insa marii retaileri de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii ofera in aceasta perioada promotii de pana la 60% pentru o parte dintre produsele care au ramas pe stoc dupa sarbatori.
Carrefour Romania ofera 42.000 de pachete cu rechizite, orare, dulciuri si alte surprize copiilor de clasa 1 din cele 16 orase in care este prezent cu hipermarketuri, cu ocazia inceperii noului an scolar.
Rafinament, eleganta, delicatete, dar si o intreaga experienta senzoriala sunt oferite de 15 ani consumatorilor romani de catre Leonidas.
Grupul Carrefour lanseaza, incepand cu 2 octombrie, in reteaua de magazine Market din 22 de orase un nou program de fidelitate, Card Plus - cea mai noua modalitate pentru clienti de a beneficia de sute de promotii suplimentare si reduceri semnificative la produsele alimentare si nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de nastere si de ziua numelui.
Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor.
Ilie Serbanescu) Romania figureaza, in estimarile pe 2018, cu o masa salariala in echivalent de peste 80 miliarde euro, reprezentand aproape 40% din PIB!
Recent, la Cafepedia din Capitala, Puratos Romania, producatorul de materie prima pentru industria panificatiei, patiseriei si ciocolateriei, a oferit cadouri si flori doamnelor din sportul romanesc cu ocazia Zilei Femeii.
Steaua, la 6 puncte de Dinamo! ... Martinovic si Prepelita s-au accidentat prematur din pricina unui teren care n-a facut cinste unui stadion de elita.
Cei mai buni patinatori ai lumii au oferit sambata aceasta momente de extaz publicului roman, in cadrul celor doua spectacole ale galei Kings On Ice ce a avut loc in sala patinoarului Mihai Flamaropol din Bucuresti.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
Pagina Google.ro si-a modificat logo-ul de Mos Nicolae, afisand ghetute si ferestre prin care se vad fulgi de nea.
Top 10 jocuri pe Facebook care creeaza dependenta Reteaua sociala a momentului - Facebook - nu mai este doar un loc in care sa-ti reintalnesti prietenii sau un instrument de business prin care sa-ti promovezi gratis afacerile, ci si o modalitate de divertisment.
GOOGLE a creat un DOODLE special de Craciun Marti, 25 Decembrie 2012, Google si-a schimbat logoul cu unul in care sunt prezentate mai multe personaje si jucarii colorate, care ilustreaza starea de bucurie specifica sarbatorilor de iarna, pentru a le ura utilizatorilor sai "Sarbatori fericite!".
Mesaje si urari de Paste, numai bune de trimis rudelor si prietenilor A mai ramas putin timp pana la Sarbatoarea Invierii Domnului, cand milioane de mesaje sunt trimise rudelor si prietenilor. De Ce News va ofera cateva idei de urari Pascale.
MESAJE DE PASTE. Trimite cele mai amuzante felicitari si urari prin SMS DE PASTE • Un iepuras cuh boticul alb, a venit la voi in prag. ... • Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari!
google-analytics.com